Izrada internet stranice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskih strukturnih i investicijskih fonda. 
 

Naziv projekta: 

Računovodstvene i knjigovodstvene usluge u realnom vremenu

Kratki opis projekta:

KUPU-MONT d.o.o. sastavljena je od stručnjaka koji poznaju poslovne procese i važeće propise, te aktivno u poslovnoj praksi prate poduzetnike u svakodnevnom poslovanju i organizaciji.

Osim redovnih, računovodstvene i knjigovodstvene usluge u realnom vremenu, podrazumijevaju jednostavan i brz pristup informacijama i poslovnoj dokumentaciji. MSP-ovi se učestalo susreću sa situacijama u kojima trebaju izdvojiti znatnu količinu vremena u pronalaženju poslovnih informacija, te prikupljanju poslovne dokumentacije. Ovaj projekt omogućava MSP-ovima da putem web stranice www.kupu-mont.hr mogu direktno kontaktirati putem Chata s djelatnicima servisa. Na taj način mogu dati upit, zatražiti određenu informaciju ili dokumentaciju koja im treba. Djelatnici servisa odmah zaprimaju i obrađuju upit, te šalju povratnu informaciju klijentu. Ujedno, ako se radi o određenoj dokumentaciji, elektronskim putem, ista postaje dostupna klijentu.

Kako bismo osigurali jačanje tržišne pozicije i povećali konkurentnost primjenjujemo kvalitetna marketinška rješenja. Ovim projektom osigurali smo izradu internet stranice.

 

Cilj i očekivani rezultat projekta:

Cilj je reprezentativna internet stranica. Očekivani rezultat je povećana konkurentnost na EU tržištu.

Ukupna vrijednost projekta:

180.000,00kn

Iznos koji je sufinancirala EU:100.000,00kn

100.000,00kn

Razdoblje provedbe projekta:

od 12.10.2018. do 11.10.2021.

 

 

Kontakt osobe za više informacija:

Morana Barbara Lučić

GSM +385 (0)99 366 9 366​